Overlykkelige hester

Overlykkelige hester

En herlig dag.

I dag var en nydelig vinterdag på gården, og jeg bestemte meg for å la hestene gjøre noe annet enn å bare gå i luftegården sin. Vilja, Flower og Pan ble skikkelig ivrige når vi nærmet oss porten til skogsbeitet. Jeg tror de skjønte hva de skulle, for de ble begynte å trippe og lage god-lyder.

I det øyeblikket jeg slapp de løs, stormet de oppover mot skogen. På toppen rullet alle seg i snøen flere ganger, og det var en fryd å se på dem. Etterpå stormet Flower og Vilja rundt på beitet en stund, før de fikk med seg Pan på leken. Han tok straks styringen, og ledet flokken sin rundt for å se hvor gjerdene gikk. Det kunne jo være at det var en uatiorisert åpning et sted... Jeg inrømmer det! Jeg ble litt nervøs når jeg så hestene være ekstremt nysgjerrig oppe i skogen. Tenk om hjorten hadde revet ned strømgjerdet innimellom trærene? Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta en sjekk. (Jeg burde jo selvsagt sjekket det skikkelig først, men hestene pleier ikke å bry seg så mye om skogen) Lekse lært! Heldigvis var gjerdene intakte, om enn litt slappe noen steder. Enkelt å fikse, og jeg fikk tatt mange flotte bilder av hestene i skogen. Lykke!

Jeg gikk en god stund rundt i solen sammen med hestene og vi koste oss. Kunne gjerne vært sammen med de hele dagen, men har andre plikter også som kaller. En herlig dag for både meg og hestene. De koste seg i flere timer, og når det var lunsj tid hentet jeg dem igjen. De kom heldigvis løpende bort til meg når jeg kom, og de fikk en gulerot hver som belønning. Tror vi må gjøre dette oftere.

06.03.2018 18:06