Riding

Har du lyst til å ri? Nyte naturen fra hesteryggen? Vi har mange flotte turveier og stier for lengre og kortere turer. rett utenfor stallen. Nybegynnere og øvede ryttere er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Kan du ri og har lyst til å booke inn en ridetur på dagtid, eller i helgene? Da må du gjerne ta kontakt, så finner vi en dag. 

Har du andre forespørsler enn turene under, og ønsker et tilpasset opplegg? Ta kontakt, så skal vi se hva vi kan få til.

Leieturer og rolige rideturer

Tirsdag   kl. 16:00 og kl. 17:00  har vi ridekurs på våre snille hester. Ridekursene våre foregår ikke på ridebaner, men ute i naturen.

Det er en rolig ridetur som varer i ca. 55 min. i naturskjønne omgivelser. Vi er en liten gruppe på tur, og rytterne får en grunnleggende innføring i å ri.

Nybegynnere blir leid, mens øvede ryttere får styre hesten sin selv.

Målet med turene er å bli trygg på hesteryggen, lære å styre en hest, enkle øvelser, lære balanse og kjenne gleden ved kontakt med disse flotte dyrene. Alle deltagere blir sett på individuelt og undervisning tilpasses hver enkelt rytter. Vi tilpasser turen etter gruppen som skal være med på tur. Det er fullt mulig for foreldre å gå sammen med oss om ønskelig. Barn under 6 år må ha følge av foresatte på turen.

Passer for alle som har lyst, vi har både voksne og barn av begge kjønn som blir med oss på tur. Påmelding er nødvendig.

Pris 350kr pr. pers. 

Pakketilbud: Book inn 5 turer, pr. pers. 1650,-

Betaling ved oppmøte. Vi kan booke inn enten hver uke eller annenhver uke framover. Bindende påmelding. Oppstart er løpende. Begrenset antall plasser.

Ridetime for øvede ryttere

Tirsdag kl. 18:30  Ridetimene passer for øvede ryttere, og vi varierer mellom rideturer og dressur.

Ridetimene varer i ca. 45 min. i naturskjønne omgivelser. Vi er en liten gruppe på tur, og rytterne får en egen hest som de må kunne styre selv. De får om ønskelig litt rideinstruksjoner underveis på turene, vi traver, klatrer opp bratte bakker og nyter naturen på nært hold. 

Målet med ridetimene er å bli en bedre turrytter, lære å styre hestene med hele kroppen og ikke bare tøylene, få økt forståelse for det å ri i terrenget, nyte naturen fra hesteryggen, bedre balanse og ha det gøy med hest. Vi tilpasser ridetimen etter gruppen som skal være med. 

Passer for alle som kan styre hesten selv og mestrer trav. Vi anbefaler å bestille pakketilbudet, for å få mest mulig ut av undervisningen. Påmelding er nødvendig.

Pris 350 kr pr. pers. 

Pakketilbud: Book inn 5 turer, pris 1650,-

Betaling ved oppmøte. Vi kan booke inn enten hver uke eller annenhver uke framover. Bindende påmelding. Oppstart er løpende. Begrenset antall plasser. 

Lengre rideturer

Koselig ridetur på flotte skogsveier hele året. Turen tilpasses etter ferdighet, og ledes av en turleder. 

- Ridetur 1 1/2 time. Pris 550,- pr. pers. 

- Ridetur 2 1/2 time. Pris 750,- pr. pers.

Ta kontakt for å avtale en dag som passer. Det er mulig å bestille ridetur alle dager fra 10- 20.

Sikkerhet er viktig

Vi har hjelm til utlån, men ta gjerne med egen hvis du har. Husk å kle deg etter været, og sko eller støvler med en liten hæl. Klær: ridebukse, treningstights eller joggebukse anbefales (shorts og skjørt egner seg ikke til rideturen, for det fører til gnagsår).

Ta gjerne kontakt for å avtale tid for riding. For raskest mulig svar anbefaler vi å sende sms til mob. 41020262 eller melding på messenger. Alternativt, send inn skjemaet nedenfor med hva du ønsker, så tar vi kontakt med deg. 

Avbestilling

Avbestilling av riding må gjøres senest 24 timer før avtalen, men helst så tidlig som mulig slik at vi kan gi plass til andre. Ved avbestilling mindre enn 24 timer FØR timen, kan kunden belastes med 60% av summen. Ved manglende oppmøte belastes kunden for timen i sin helhet.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
  • På langtur
  • Nydelige omgivelser på ridetur
  • Rideturer for små og store
  • Rolig og fredelig
  • Flotte rideturer
  • Rikt fugleliv i skogen. Vi har sett ørn, ugle, gjess, svaner....
  • Vi rir på tur hele året
Ridetur i naturskjønne omgivelser på Ask Ridetur i naturskjønne omgivelser på Ask