Barnebursdag

Barnebursdag på gården er alltid populært. 

Vi går først rundt og hilser på dyra, og barna kan klappe og kose med dem og lære litt om de ulike dyrene. Deretter spiser de mat ved bålplassen eller inne på låven.  Barna får så ri en runde på gårdens hester (vi har hjelm). Bursdagsbarnet får en ekstra runde om ønskelig. Etter ridingen spiser de kaker etc. Hvis det er mer tid igjen brukes den som dere vil, f.eks. åpne gaver, leke på gården eller ta en egen runde hos de ulike dyrene.

Ta med mat og drikke selv. Det er mulig å grille på bålpanne, koke pølser eller steke pizza, det velger dere selv. Vi har vannkoker, så det er mulig å ta med rett i koppen til kalde dager. Bare gi oss beskjed om hva du ønsker. Det er mulig å kose seg rundt bålpannene (vi står for grillkull/ved), eller sitte inne i vårt lokale på låven. Vi har kjøleskap og fryseboks til disposisjon på låven.

Det er mulig å feire barnebursdag på gården hele året. Hver årstid har sin sjarm, og vi har det like kjekt om det er snø og regn, som når det er sommer og sol. Utrolig koselig å servere kakao med f.eks. marshmallows eller krem på en kald vintersdag.

Send oss en forespørsel hvis dere ønsker å feire barnebursdag hos oss!

Bursdagene varer i ca. 2 1/2 time.

Pris: kr 160,- pr barn med en minstepris på kr 1760,-.

Bursdagene foregår på hverdager fra kl 17.00 (tidligere også om det ønskes) og i helgene fra kl 11.00/12.00 eller 15.00.
Ta kontakt for mer informasjon og avtale.

Hestebursdag

Hestebursdag på gården er for mindre grupper, og passer godt for de litt eldre barna/ungdommene, eller de som er skikkelig hestefrelst.

Vi kan tilby lengre rideturer enn ved ordinær barnebursdag, og de får være med å stelle og leie hestene. Hvis det er tid igjen på slutten kan vi ta oss en kjapp runde å hilse på de andre dyrene.

Ta med mat og drikke selv. Det er mulig å grille på bålpanne, koke pølser eller steke pizza, det velger dere selv. Vi har vannkoker, så det er mulig å ta med rett i koppen til kalde dager. Bare gi oss beskjed om hva du ønsker. Det er mulig å kose seg rundt bålpannene (vi står for grillkull/ved), eller sitte inne i vårt lokale på låven. Vi har stekeovn, kokeplate, micro, kjøleskap og fryseboks til disposisjon på låven.

Det er mulig å feire bursdagen sin på gården hele året. Hver årstid har sin sjarm, og vi har det like kjekt om det er snø og regn, som når det er sommer og sol. Utrolig koselig å få servert varm kakao med f.eks. marshmallows eller krem på en kald vintersdag. 

Send oss en forespørsel hvis dere ønsker å feire hestebursdag hos oss!

Bursdagene varer i ca. 2 1/2 time.

Fast pris:

3-9 pers. kr 2000,-  med bruk av 3 hester.

4-12 pers. 2500,- med bruk av 4 hester. 

Bursdagene foregår på hverdager fra kl 17.00 (tidligere også om det ønskes) og i helgene fra kl 11.00/12.00 eller 15.00.
Ta kontakt for mer informasjon og avtale.

Bekledning

Vi vet at det er vanlig å pynte seg for å gå i bursdagsbesøk, men vi anbefaler hverdagsklær når dere besøker gården. Det er fort gjort å bli litt skitten på en gård, og barna leker gjerne utendørs. Hvis jentene vil gå med skjørt, anbefaler vi en tights eller strømpebukse under skjørtet. Da er det mye mer behagelig å ri! Gå gjerne i støvler eller gamle joggesko, og vær så snill å ikke kom i nye, hvite sko eller pensko. HUSK! Kle dere etter været.

Avbestilling

Avbestilling av arrangement må gjøres senest 24 timer før avtalen, men helst så tidlig som mulig slik at vi kan gi plass til andre. Ved avbestilling mindre enn 24 timer FØR timen, vil kunden bli fakturert for 800,-. Ved manglende oppmøte belastes kunden for minsteprisen på barnebursdag.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
 • Barneriding på hestene og ponniene er kjempegøy
 • Griller marshmallows i bursdagsbesøket er gøy
 • Dekk på bordet etter ditt eget tema
 • Vi koser med dyrene veldig forsiktig
 • Vi mater sauene på beitet
 • Spennende å møte minigrisene
 • En av våre kunder lagde denne flotte kaken med vår kjære Pan på
 • Vi hilser på mange ulike dyr og fugler på gården
 • Bildecollage av en barnebursdag på gården
 • Stelling av hestene
 • Rengjøring av hestehøvene
 • Stelling av hestene
 • Vi lærer å stelle hestene med ulike børster etc.
 • Vi steller hestene